MDD Ismo gestoffeerde stoel

€1.225,00 Excl. btw
€1.482,25 Incl. btw
Artikelnummer: IS01
Levertijd: 6 weken

MDD Ismo lounge fauteuil

Klassieke vorm, zachte contouren, strak onderstel en comfortabele kussens zijn de essentiële kenmerken van de Ismo lounge fauteuil van MDD. De atypische brede zitting steunt op een slanke biesvoet, die de rugleuning omarmt. Die contrasterende onderdelen maken van Ismo een modern en tegelijk nostalgisch meubelstuk. Het tijdloze, compromisloze ontwerp brengt comfort en stijl in evenwicht. De zachte lijnen van de brede zitting nodigen de gebruiker uit om achterover te leunen en te ontspannen. Ismo is perfect voor loungezones, woonkamers, bibliotheken en voor vergaderingen, vrije tijd en ontspanning. Het compacte formaat maakt hem een uitstekende keuze voor residentiële en gezellige interieurs.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 74,7 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 72,8 cm
Zithoogte: 45,2 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen