MDD Fat Frank lounge stoel

€1.216,00 Excl. btw
€1.471,36 Incl. btw
Artikelnummer: F04
Levertijd: 6 weken

MDD Fat Frank lounge fauteuil

Stel je het ultieme comfort voor, vol zachte vormen en knusse kussens. De Fat Frank lounge chair van MDD is de representatie van het concept waarbij het welzijn van de gebruiker en de kwaliteit van de afwerking van het grootste belang zijn. De kussens die zich uitstrekken van de diepe zitting tot aan de licht achteroverleunende rugleuning zorgen ervoor dat je je kunt onderdompelen in het land van absolute rust. De elegante vorm van de Frank stoel staat op een klassiek vier-spaaks draaibaar frame. Lounge ruimtes, wooninterieurs, chill-out zones en horecagelegenheden zijn de natuurlijke habitat van dit prachtige meubelstuk. De stoel is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, waaronder natuurlijk leer, wat het gevoel van comfort nog versterkt. Doordat het frame niet in het midden onder de stoel is vastgemaakt, maar bij de rugleuning, krijg je het gevoel dat je zweeft als je in deze stoel zit. Echt een unieke ervaring.

Hier de specificaties in het kort:

  • Zacht gedrapeerd kussen
  • Volledig gestoffeerde zitting
  • Onbrandbaar schuim
  • Stabiel metalen onderstel met poedercoating
  • Optionele voetensteun
  • Ontworpen voor loungezones, wooninterieurs en horecagelegenheden

Optioneel is bij deze stoel een bijpassende voetenbank te bestellen. Deze wordt geleverd in dezelfde stoffering als de stoel. Wenst u een afwijkende kleur kan dat uiteraard ook. Bel ons dan om dit aan te geven.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op onze website te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 69 cm
Diepte: 81 cm
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 46 cm
Gewicht: 28 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen