Conde House Kamuy houten lounge stoel met (leren) kussen - Copy

€1.748,00 Excl. btw
€2.115,08 Incl. btw
Artikelnummer: 1132
Levertijd: 12 weken

De Conde House Kamuy loungestoel met beklede zitting

De Kamuy loungestoel van het Japanse CondeHouse is ontworpen voor de woonkamer, waar u in een lagere positie kunt ontspannen. De "beste hoek" en de zachtheid van de fauteuil worden nagestreefd in de rugleuning en de zitting. De poten zijn iets dikker en schuin geplaatst om de hele stoel stabiliteit te geven. De armen voelen soepel aan, terwijl ze toch het perfecte evenwicht bewaren. Naast de royaal brede en warm gestructureerde houten rug is de stoel ook verkrijgbaar met een gestoffeerde rug.

Naoto Fukasawa's lounge versie van zijn standaard Kamuy stoel ziet het vakmanschap en visuele  lichtheid van van het origineel toegepast op een nog royale vorm, wat resulteert in ultra-ontspannende,
ultra-gesofisticeerde zitplaatsen met een natuurlijke moeiteloosheid.

De Kamuy stoel is er in verschillende uitvoeringen. De stoel is leverbaar met of zonder beklede rugleuning. Deze stoel is bij uitstek geschikt voor de horeca, zoals in een hotel, restaurant of bar. Maar de stoel misstaat zeker ook niet in uw eigen huis. Het geeft uw zitkamer meteen een luxe uitstraling.

Optioneel is een lekkere ottoman bij te bestellen om lekker uw benen op te leggen als u de krant leest bijvoorbeeld. Deze wordt geleverd met de zelfde bekleding als de stoel.

Klik HIER voor de folder van deze veelzijdige stoel.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Naoto Fukasawa

Breedte: 71 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 73 cm
Zithoogte: 39 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout, afhankelijk van keuze + stoffering
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen