CondeHouse

Het Japanse CondeHouse viert in 2018 onze 50e verjaardag.
Nu we een nieuw tijdperk ingaan, zullen we met elk van onze klanten blijven samenwerken en hen helpen een comfortabel leven op te bouwen dat één is met zowel de natuur als de moderne wereld om hen heen. Ter gelegenheid hiervan hebben we een nieuwe slogan gecreëerd om de weg te verlichten terwijl we onze reis voortzetten: "Craft your story."

Wij bouwen meubels bij het bos, met een scherp gevoel van dankbaarheid voor wat de natuur ons heeft gegeven. De prachtige bossen van Hokkaido zijn het uitgangspunt van alles wat CondeHouse is.
We gebruiken zoveel mogelijk Hokkaido hout voor ons werk, waarbij we elk laatste stukje hout gebruiken om voorwerpen te maken die lang deel zullen uitmaken van uw dagelijks leven. Goed omgaan met het bos staat centraal bij alles wat we doen.

Uitstekende ontwerpen komen voort uit het harde werk van de maker en de bereidheid om uitdagingen aan te gaan. In onze fabrieken worden hypermoderne verwerkingsinstrumenten gebruikt naast uitgebreid handwerk. De fabriek van CondeHouse is een geraffineerd hoogtepunt van handwerk en technologie, ontwikkeld door een reeks ondernemingen die nieuwe vormen van vakmanschap hebben ontdekt. Daarom weten ontwerpers over de hele wereld dat "als iemand het kan, CondeHouse het kan!".

Vakmanschap dat de Japanse esthetiek met de wereld deelt. Respect voor de natuur en aandacht voor mensen zijn belangrijke Japanse waarden en we hebben deze principes toegepast op ons vakmanschap gedurende al onze jaren in het bedrijfsleven. Het hart van Japan wordt weerspiegeld in onze zachte vormen en ingewikkelde functies, en wij geloven dat deze waarden ons in staat stellen om ieders leven comfortabeler te maken.