CondeHouse Ippongi massief houten boomstam tafel

€6.134,00 Excl. btw
€7.422,14 Incl. btw
Artikelnummer: 8629

CondeHouse Ippongi boomstam tafel

De prachtige robuuste Ippongi boomstam tafel van het Japanse CondeHouse is gemaakt uit slechts één stam. Deze handgemaakte massief houten tafel is leverbaar in geolied eiken hout of geolied notenhout. Het tafelblad is zo gemaakt dat hij bestaat uit twee massieve identieke gespiegelde stammen links/rechts. De beide delen van het blad worden in het midden bij elkaar gehouden door mooie zwaluwstaart verbindingen die in een afwijkende kleur worden vervaardigd. Wat de tafel verder zo bijzonder maakt is de bereiding van het hout. Eerst wordt het hout gedurende lange tijd in ijswater gelegd. Hierdoor veranderd de celstructuur van het hout. Vervolgens wordt het hout gedroogd. Daarna wordt het hout in een trilbad me fijn zand gelegd. Het zand schuurt het hout vervolgens letterlijk spiegel glad. Door het blad vervolgens te oliën komt de structuur van het hout prachtig tot zijn recht.

Omdat het een natuurproduct betreft is de rand van het blad bij elke tafel anders. U kunt voor de rand wel kiezen of u een meer grillige vorm op prijs stelt, of toch liever een wat rechtere vorm. Op het moment dat u deze tafel wilt bestellen nemen we contact met u op om exact af te spreken hou de tafel vorm moet worden gegeven. Het blad heeft een dikte van 38 mm en is er in lengtes variërend van 210 cm tot 300 cm. De werkhoogte van de tafel is 74 cm.

Buiten de maten die we hier op onze site laten zien, zijn ook afwijkende maten beschikbaar en kan de tafel dus op de voor u gewenste maat worden gemaakt.

Klik HIER voor meer informatie over deze veelzijdige tafel.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze tafel op 088 - 638 23 57

Design: Conde House

Over het merk: Het Japanse CondeHouse viert in 2018 onze 50e verjaardag.
Nu we een nieuw tijdperk ingaan, zullen we met elk van onze klanten blijven samenwerken en hen helpen een comfortabel leven op te bouwen dat één is met zowel de natuur als de moderne wereld om hen heen. Ter gelegenheid hiervan hebben we een nieuwe slogan gecreëerd om de weg te verlichten terwijl we onze reis voortzetten: "Craft your story."

Wij bouwen meubels bij het bos, met een scherp gevoel van dankbaarheid voor wat de natuur ons heeft gegeven. De prachtige bossen van Hokkaido zijn het uitgangspunt van alles wat CondeHouse is.
We gebruiken zoveel mogelijk Hokkaido hout voor ons werk, waarbij we elk laatste stukje hout gebruiken om voorwerpen te maken die lang deel zullen uitmaken van uw dagelijks leven. Goed omgaan met het bos staat centraal bij alles wat we doen.

Breedte: 180 cm -300 cm
Diepte: 90 cm - 100 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Massief hout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen