Conde House Kamuy houten design eetkamer / restaurantstoel

€1.021,00 Excl. btw
€1.235,41 Incl. btw
Artikelnummer: 1114
Levertijd: 12 weken

De Conde House Kamuy stoel met houten zitting

Geliefd bij architecten en andere professionals en door particuliere klanten, de KAMUY fauteuil - ontworpen door de bekende Japanse ontwerper Naoto Fukasawa en uitgevoerd in lokaal eiken of elegant notenhout - levert een visueel en fysiek licht stuk waarvan de esthetiek een vertrouwde en tijdloze kwaliteit heeft. De rust van deze duurzame, ruim bemeten en zeer comfortabele stoel laat kwaliteit en details centraal staan.

Conde House presenteert met genoegen de KAMUY collectie, een nieuwe familie van stoelen en tafels, in samenwerking met Naoto Fukasawa. Asahikawa is beroemd als een houten meubel producerend district in Japan en de KAMUY collectie kwam tot bloei door een unieke fusie van de lokale houtbewerkingstechnologie en Fukasawa's artistieke vormvaardigheden. Het eenvoudige en goed gemaakte ontwerp van KAMUY past natuurlijk in elke omgeving. Iedereen is op zoek naar de meest stoelachtige stoel en de KAMUY collectie realiseerde dit gevoel van déjà vu.

De Kamuy stoel is er in verschillende uitvoeringen. De stoel is leverbaar met of zonder armleggers en kan worden geleverd met een houten zitting, of met een zitting die is bekleed met stof of prachtig leer. Deze stoel is bij uitstek geschikt voor de horeca, zoals in een restaurant of bar. Maar de stoel misstaat zeker ook niet in uw eigen huis. Het geeft uw eetkamer meteen een luxe uitstraling.

Hier bieden we de stoel aan met houten zitting. Kijk voor de beklede versie in de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Klik HIER voor de folder van deze veelzijdige stoel.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Naoto Fukasawa

Breedte: 57 cm - 59 cm
Diepte: 53 cm
Hoogte: 79 cm
Zithoogte: 46 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout, afhankelijk van keuze + stoffering
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen