Pami

Pami

Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. Dat doen we al meer dan 65 jaar.  Door functionele en innovatieve werkomgevingen te creëren, doen onze klanten het beter. 

Staat u voor de uitdaging om nieuw talent binnen te halen of wilt u waardevolle werknemers een extra boost geven?  Bent u vastbesloten om werk te maken van een creatieve en stimulerende werksfeer in uw organisatie? 

Pami ontwerpt het perfecte werkklimaat op maat van úw bedrijf. Motiverend voor uw medewerkers, bevorderlijk voor de resultaten, positief voor de sfeer. Hoe we dat doen? Met hedendaags meubilair. Met maatwerk. Met innovatieve oplossingen en slimme designs. Doordacht en duurzaam. Samen met u, rond de werktafel. En vooral: gepassioneerd en met veel vakmanschap. 

 

Wat levert Pami kantoormeubilair:

- Ontvangstruimtes
- Individuele werkplekken
- Werkeilanden
- Thuiswerkplekken
- Concentratie werkplekken
- Lounge ruimtes
- Vergader oplossingen
- Cafetaria inrichting
- koffie corners
- Directie meubilair

Omdat Pami alles zelf fabriceert kunnen zij voor elke ruimte een passende inrichting bieden. Maatwerk is bijna de standaard bij Pami. Laat ons weten welke oplossing u zoekt en wij maken een passende offerte.

Omdat de Pami collectie zo uitgebreid is en zo veel maatwerk biedt, hebben wij maar een beperkte selectie op onze site staan. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.