Pami Add Table hoge vergadertafel

€2.766,00 Excl. btw
€3.346,86 Incl. btw
Artikelnummer: Add Table 200
Levertijd: 6 weken

Pami Add Table hoge meetingtafel

De Add Table van Pami is een echte uitnodigende tafel om staand aan te vergaderen, of om tussen de middag gezellig aan te lunchen. De tafel is gemaakt van een kruisvormig stalen frame met daartussen de bladen. Door contrasterende kleuren te kiezen voor het frame en de bladen heeft de tafel een speels kruis in het blad. Het tafelblad is gemaakt van HPL Fenix met kern in multiplex 30 mm. Het blad is leverbaar in de kleuren zwart en wit. Door de Fenix afwerking, die fluweelzacht aanvoelt, behoren vingerafdrukken en vlekken op de tafel tot het verleden. Met een zachte warme doek kunt u alle vlekken snel en eenvoudig verwijderen. Het metalen frame is leverbaar in de kleuren wit, zwart en donker grijs. Verder is elke poot uitgerust met een stelvoet die 1 cm uit-draaibaar is.

Om het activeringsniveau in vergaderingen te verhogen, is een nieuwe dynamiek nodig. Staand vergaderen biedt hierbij een oplossing.
- Uit onderzoek blijkt dat een stand up meeting minimaal 34% sneller gaat.
- Deelnemers blijven alerter zodat de efficiëntie van de vergadering vergroot.
- Door recht te staan laat je meer non-verbale communicatie zien zodat je standpunt beter geïnterpreteerd wordt.
- Door recht te staan, beweeg je meer. En iedereen weet dat regelmatig bewegen gezonder voor ons is.
- In staand overleg gedragen collega’s zich minder territoriaal en zijn ze meer geneigd ideeën te delen en samen te werken.

Deze vergadertafel wordt geheel kosteloos bij u afgeleverd en gemonteerd. Wij nemen ook alle verpakkingsmateriaal weer netjes mee terug als we klaar zijn.

Omdat Pami alles op maat maakt is het ook mogelijk om andere meten voor deze vergadertafel te bestellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Breedte: 200 cm - 250 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 105 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen