MDD New School gestoffeerde lounge stoel

€405,00 Excl. btw
€490,05 Incl. btw
Artikelnummer: N4NL01
Levertijd: 15 werkdagen

MDD New School lounge fauteuil

De lounge fauteuil is ontworpen als onderdeel van de MDD New School familie. De prioriteit van de ontwerpers was het gebruikscomfort. Zij hebben de kenmerken van de collectie behouden: het silhouet en het frame van metalen buizen. In deze versie werden ze aangepast om de gebruiker maximale voldoening te geven. Een bredere zitting en zijn verfijnde hoek maken het mogelijk achterover te leunen en te ontspannen. De fauteuil kan bovendien worden uitgerust met armleuningen en een aparte voetsteun, die de ontspanningsfunctie nog versterken. Deze versie van de New School stoel is een perfecte keuze voor loungezones, woonkamers, lobby's en cafés - overal wordt een comfortabele plek gecreëerd voor ontmoetingen en ontspanning. Optioneel is deze stoel ook in een multiplex afwerking geleverd. Bel ons voor de mogelijkheden.

De New School stoel en het milieu:

  • Duurzame productie - het milieueffect van ons meubilair laat ons niet onverschillig. Daarom verstrekken wij de essentiële informatie over de levenscyclus van New School stoelen en krukken via de milieuproductverklaring (EPD): Environmental Product Declaration Type III ITB No. 353/2022 ZETELS.
  • Stalen profielen hebben een poedercoating om de uitstoot van vluchtige organische stoffen te verminderen.
  • Het voor de productie van New School stoelen gebruikte multiplex is afkomstig van FSC/PEFC-gecertificeerde producenten.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 78,6 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 76 cm
Zithoogte:
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen