Maro

MARO Kantoormeubilair: 
Al 30 jaar zorgen wij ervoor dat kantoorwerk comfortabel en ergonomisch is. Ons meubilair toont onze professionaliteit en liefde voor wat we doen. Wij hebben een passie voor het creëren van prachtige en functionele dingen en dat vertaalt zich in een zoektocht naar nieuwe oplossingen die concepten omzetten in producten op een steeds hoger niveau. Met behulp van innovatieve technische oplossingen streven wij ernaar dat onze producten van topkwaliteit zijn. Onze kwaliteit is bewezen door de certificaten ISO 9001 en Geprüfte Sicherheit. Dit is mogelijk dankzij ons technologiepark, waar technieken van wereldklasse onder één dak samenkomen. Als verantwoordelijke producent willen wij onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken en verwachten wij hetzelfde van onze leveranciers.

VISIE
Een familiaal meubelbedrijf met een wereldwijd bereik waar passie en ervaring zich vertalen in op maat gemaakte oplossingen voor elke klant.

MISSIE
Gebruikmakend van onze kennis, technologie en jarenlange ervaring, ontwerpen, produceren en leveren wij op maat gemaakte meubeloplossingen van topkwaliteit. Ook leggen wij de nadruk op milieuvriendelijkheid en respect voor mensen. Wij willen werken waar ook ter wereld zo comfortabel, efficiënt en ergonomisch mogelijk maken.