Maro Sirio bureau 2 personen

€1.284,00 Excl. btw
€1.553,64 Incl. btw
Artikelnummer: SIG51
Levertijd: 4-6 weken

Maro Sirio bureau voor 2 personen

Het Sirio bureau voor 2 personen van design merk Maro is een ideale oplossing voor hedendaagse open ruimtes. Bureaueilanden ondersteunen het evenwicht tussen werkcomfort en rationeel gebruik van de werkruimte. Sirio team desks kunnen worden uitgerust met scheidingswanden om het werkcomfort en het gevoel van privacy te verhogen. U kunt ze personaliseren door een kleur te kiezen die u mooi vindt. Net als individuele bureaus kunnen teamtafels worden geïntegreerd met sideboards onder het bureau voor het opbergen van documenten. Een dergelijke combinatie is ideaal voor het werk.

Het Sirio-systeem is een combinatie van unieke esthetiek met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. De visuele lichtheid en het originele ontwerp benadrukken de unieke vorm van de poten. Kenmerkend voor het meubel is de unieke, slanke vorm van de poten.

Het bureau is leverbaar in individuele werkbladen van 160 x 80cm , 180 x 80 cm en 200 x 80 cm. Het blad is gemaakt van 18 mm dik melamine, afgewerkt met een ABS rand en leverbaar in 16 verschillende kleuren. Optioneel is het blad ook leverbaar met een fluweelzacht Fenix blad, of een echt houtfineer afwerking. De werkhoogte is 75 cm. Verder wordt de tafel geleverd met stelpootjes om er zeker van te zijn dat de tafel stabiel staat. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Dus ook uw huisstijl is qua kleur leverbaar.

Dit bureaueiland kan worden geleverd met of zonder privacyscherm. Omdat er zo veel kleuren mogelijk zijn hebben we maar een beperkte keuze op de site geste. Uiteraard leveren we wel alle mogelijke kleuren en stoffen.

Optioneel zijn kabeldoorvoeren en kabelgoten te bestellen, om uw bekabeling netjes weg te werken. De optionele mediabox bestaat uit de volgende aansluitingen: 2x230V; 2xRJ45; 3xUSB;1xHDMI. Maar alle andere mogelijkheden en combinaties zijn ook mogelijk. Laat ons weten wat u wenst en wij passen het voor u aan.

Optioneel is deze tafel ook leverbaar met een verchroomd frame.

In de Sirio lijn is ook een enkel bureau leverbaar met of zonder een vast dressoir aan de zijkant. Handig voor het opbergen van de nodige spullen. Houdt u een lekker overzichtelijk bureau. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Breedte: 160 cm - 180 cm - 200 cm
Diepte: 160 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 60kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen