Maro Sirio management bureau met vast dressoir

€2.170,00 Excl. btw
€2.625,70 Incl. btw
Artikelnummer: SIG55 + PK18L/R
Levertijd: 4-6 weken

Maro Sirio design bureau met vast dressoir

De Sirio lijn van rechthoekige management bureaus van Maro past perfect bij de huidige design trends. Een verscheidenheid aan afmetingen en kleuren, evenals een ruime keuze aan accessoires die helpen bij het organiseren van uw werkruimte, stelt u in staat een bureau te kiezen dat is afgestemd op uw behoeften.
Het Sirio-systeem is een combinatie van unieke esthetiek met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. De visuele lichtheid en het originele ontwerp benadrukken de unieke vorm van de poten. Kenmerkend voor het meubel is de unieke, slanke vorm van de poten.

Het bureau is leverbaar met een blad in een lengte van 160 tot 200 cm en in een breedte van 80 cm. Het blad is gemaakt van 18 mm dik melamine, afgewerkt met een ABS rand en leverbaar in 16 verschillende kleuren. Optioneel is het blad ook leverbaar met een fluweelzacht Fenix blad, of een echt houtfineer afwerking. De werkhoogte is 75 cm. Verder wordt de tafel geleverd met stelpootjes om er zeker van te zijn dat de tafel stabiel staat. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Dus ook uw huisstijl is qua kleur leverbaar. Het dressoir onder het bureau is zowel links als rechts te plaatsen. De afmetingen van het dressoir zijn 160 cm breed, 50 cm diep en is 63,3 cm hoog. Het dressoir bestaat uit een deel met 3 lades, dan een oen deel en vervolgens een kastje. Optioneel zijn ook andere dressoirs leverbaar.

Optioneel zijn kabeldoorvoeren en kabelgoten te bestellen, om uw bekabeling netjes weg te werken. De optionele mediabox bestaat uit de volgende aansluitingen: 2x230V; 2xRJ45; 3xUSB;1xHDMI. Maar alle andere mogelijkheden en combinaties zijn ook mogelijk. Laat ons weten wat u wenst en wij passen het voor u aan.

In de Sirio lijn is ook een bureau leverbaar zonder  vast dressoir aan de zijkant. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Breedte: 140 cm - 200 cm
Diepte: 80 cm - 100 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen