Maro Wariant bureau in hoogte verstelbaar

€910,00 Excl. btw
€1.101,10 Incl. btw
Artikelnummer: WH01
Levertijd: 4-6 weken

Maro Wariant in hoogte verstelbaar bureau

Het Wariant compacte bureau van Maro is een mobiele werkplek met ergonomische afmetingen. De elektrische of pneumatische hoogteverstelling zorgt voor een grote flexibiliteit in de aanpassing aan een gebruiker. Iemand die aan een dergelijk meubel werkt, kan de hoogte van het blad snel aanpassen aan de gewenste werkhoogte. Het ontwerp stelt een gebruiker in staat zowel staand als zittend te werken met behoud van volledige bewegingsvrijheid. Het verstelmechanisme op basis van een pneumatische lift maakt het mogelijk deze werkplek onafhankelijk van de elektrische bedrading in de kantoorruimte te plaatsen.

Bureau of whiteboard?
Een optioneel opklapbaar blad maakt het mogelijk om meerder zit-sta bureaus achter elkaar te plaatsen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen, wat de mogelijkheid biedt tot effectief ruimtebeheer en handige opslag. Het blad, dat de mogelijkheid biedt om erop te schrijven met droog uitwisbare stiften, maakt een dergelijk meubel niet alleen ideaal voor een dynamisch kantoor, maar ook voor onderwijs- en thuisruimtes. INDIEN VOOR DE WHITEBOARD VERSIE WORDT GEKOZEN, IS HET BLAD ALTIJD IN WIT.

Het bureau is leverbaar met een blad in een lengte van 90 tot 120 cm en in een breedte van 70 cm. Het blad is gemaakt van 25 mm dik melamine en leverbaar in 16 verschillende kleuren. Optioneel is het bureaublad te bestellen met aan één zijde afgeronde hoeken. De werkhoogte varieert van 74 - 115 cm bij het handmatige model en van 66 -131 cm bij het elektrische model. 

Omdat het meubilair op wieltjes met rem is geplaatst wordt het mogelijk de indeling van het kantoor binnen enkele minuten te veranderen. Zo kan het kantoor worden aangepast aan de behoeften van uw team. De wieltjes hebben een doorsnede van 75 mm.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Breedte: 90 cm - 120 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 74 - 115 cm handmatig model en 66 -131 cm elektrisch model
Gewicht: 28 kg - 36 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Optioneel als whiteboard uit te rusten
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen