Maro Sirio driehoekige meetingtafel

€2.261,00 Excl. btw
€2.735,81 Incl. btw
Artikelnummer: SI810
Levertijd: 4-6 weken

Maro Sirio driehoekige tafel / bureaueiland 

Geometrische - ronde, vierkante of driehoekige vormen van Sirio vergadertafels creëren een unieke teamworkruimte of een ontmoetingsplaats. Verschillende afmetingen en verschillende materialen en decors maken het mogelijk om een tafel te creëren die is afgestemd op uw behoeften en smaak.
Tegenwoordig nemen kantoorontwerpers ruimtes voor snelle vergaderingen op in hun projecten. Sirio meetingtafels zijn ideaal voor informele gesprekken. Ze passen perfect in elke kantoorruimte dankzij de verschillende vormen, hoogtes en materialen.

Het Sirio-systeem is een combinatie van unieke esthetiek met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. De visuele lichtheid en het originele ontwerp benadrukken de unieke vorm van de poten. Kenmerkend voor het meubel is de unieke, slanke vorm van de poten.

De driehoekige meetingtafel (ook zeer geschikt als bureaueiland) van Maro heeft een afmeting van 212 x 212 cm. Hierdoor is hij geschikt om met 6 man tegelijk te vergaderen of te brainstormen. Door zijn vorm is hij bij uitstek geschikt om presentaties aan te geven, zonder dat iemand last heeft van de persoon voor hem. Het blad is gemaakt van 18 mm dik melamine, afgewerkt met een ABS rand en leverbaar in 16 verschillende kleuren. Optioneel is het blad ook leverbaar met een fluweelzacht Fenix blad, of een echt houtfineer afwerking. De werkhoogte is 75 cm. Verder wordt de tafel geleverd met stelpootjes om er zeker van te zijn dat de tafel stabiel staat.

Optioneel is deze meetingtafel ook leverbaar met een verchroomd frame.

In de Sirio lijn zijn ook bureaus leverbaar met of zonder een vast dressoir aan de zijkant, of een mooie ronde vergadertafel voor 8 personen. Handig voor het opbergen van de nodige spullen. Houdt u een lekker overzichtelijk bureau. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Over Maro: Al 30 jaar zorgen wij ervoor dat kantoorwerk comfortabel en ergonomisch is. Ons meubilair toont onze professionaliteit en liefde voor wat we doen. Wij hebben een passie voor het creëren van prachtige en functionele dingen en dat vertaalt zich in een zoektocht naar nieuwe oplossingen die concepten omzetten in producten op een steeds hoger niveau. Met behulp van innovatieve technische oplossingen streven wij ernaar dat onze producten van topkwaliteit zijn. Onze kwaliteit is bewezen door de certificaten ISO 9001 en Geprüfte Sicherheit. Dit is mogelijk dankzij ons technologiepark, waar technieken van wereldklasse onder één dak samenkomen. Als verantwoordelijke producent willen wij onze ecologische voetafdruk tot een minimum beperken en verwachten wij hetzelfde van onze leveranciers.

Breedte: 212 cm
Diepte: 212 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 76 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen