Maro AXY modulaire vergadertafel

€2.224,00 Excl. btw
€2.691,04 Incl. btw
Artikelnummer: MAX321274
Levertijd: 4-6 weken

Maro AXY modulaire meetingtafel

De unieke, gebogen vorm van de AXY-Line Y-poten van het design merk Maro benadrukt de originele esthetiek en aandacht voor detail. De collectie biedt niet alleen vergadertafels uit één stuk, maar ook tweedelige vergadertafels die kunnen worden uitgebreid met speciale modules. AXY LINE Y-type bestaat uit tafels met bladen in diverse vormen en verschillende afwerkingen zoals massief hout en steen.

Vergadercomfort
AXY-Line is een collectie vergadermeubilair die zowel grote als kleine tafels omvat. Elk van de drie unieke pootvormen laat de ruimte opvallen. De tafels zijn zeer geschikt voor spraakmakende vergaderingen en interne bijeenkomsten.

Hier bieden we de grote modulaire rechthoekige tafel aan die uit 2 stukken bestaat met een ondersteunende middenpoot. Deze versie is leverbaar met een blad met rechte hoeken of met afgeronde hoeken, voor een wat rustigere en natuurlijkere blik. Optioneel zijn kabeldoorvoeren en kabelgoten te bestellen, om uw bekabeling netjes weg te werken. De optionele mediabox bestaat uit de volgende aansluitingen: 2x230V; 2xRJ45; 3xUSB;1xHDMI. Maar alle andere mogelijkheden en combinaties zijn ook mogelijk.

De vergadertafel is leverbaar in een lengte van 320 tot 480 cm en in een breedte van 100 cm , 120 cm en 140 cm. Wij bieden hier alleen de versie aan van 120 cm breed, maar leveren uiteraard ook de andere meten. Het blad is gemaakt van melamine en leverbaar in 16 verschillende kleuren. Optioneel is het blad ook leverbaar met een fluweelzacht Fenix blad, of een echt houtfineer afwerking. De werkhoogte is 74 cm. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Dus ook uw huisstijl is qua kleur leverbaar.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Breedte: 320 cm - 400 cm - 480 cm
Diepte: 100 cm - 120 cm - 140 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen