Maro Axer U receptiebalie

€1.999,00 Excl. btw
€2.418,79 Incl. btw
Artikelnummer: AXU18 + AYU18
Levertijd: 4-6 weken

Maro Axer U modulaire receptiebalie

De Axer receptiebalie van Maro maakt een fenomenale eerste indruk met zijn eenvoudige vorm en fraaie welkomstopschriften. Het sterke punt van Axer receptiebalie is zijn eenvoud. Een ruime keuze aan lay-outs en opstellingsmogelijkheden lokt uw bezoekers terug en prent de ontvangst in het geheugen.

Axer receptiebalies helpen om moderne en unieke interieurs. Het subtiele opschrift van gepolijst staal benadrukt de elegantie van het meubel en geeft een duidelijk statement. Tegelijkertijd garandeert het een gastvrije sfeer en een positieve perceptie van het kantoor. Omdat u voor de verschillende elementen verschillende kleuren kunt kiezen, worden verschillende configuraties mogelijk gemaakt. Zelfs hoewel Axer eenvoudig van ontwerp is, voldoet het aan alle functionele behoeften van zelfs de meest veeleisende gebruikers. Zijn geometrische en minimalistische vorm is een perfect hoogtepunt van elke ruimte.

Eenvoudige vorm, hoge functionaliteit. Ondanks zijn eenvoud voldoet de Axer receptiebalie aan alle criteria van een receptie. De werkplek, die uit het zicht van de bezoekers wordt gehouden, kan bovendien worden uitgerust met verschillende voorzieningen om de ergonomie te verbeteren.

Deze receptiebalie kan worden geleverd met of zonder "welkom" op de voorkant. De tekst is dan gemaakt van gepolijst staal. De rand eronder is gemaakt van geborsteld aluminium.

De afmeting van de alleen de balie (dus zonder de uitbouwen aan de zijkant) is 160 x 80 cm; 180 x 80 cm of 200 x 80 cm en is altijd 101 cm hoog. Het werkblad achter de balie heeft een werkhoogte van 74 cm. De uitbouw is er in de maten: 140, 160, 180, 200, 220, en240 cm. Hij is 40 cm diep en heeft een totale hoogte van 105 cm. Zoals u ziet zijn er dus zeer veel combinaties mogelijk qua breedte van de balie. Het uitbouw deel kan links worden geplaatst, of rechts of aan beide zijde. Wij hebben slechts een aantal configuraties op de site gezet. maar leveren uiteraard alle mogelijke combinaties.

Optioneel zijn kabeldoorvoeren en kabelgoten te bestellen, om uw bekabeling netjes weg te werken. De optionele mediabox bestaat uit de volgende aansluitingen: 2x230V; 2xRJ45; 3xUSB;1xHDMI. Maar alle andere mogelijkheden en combinaties zijn ook mogelijk. Laat ons weten wat u wenst en wij passen het voor u aan.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

Breedte: van 220 cm breed, tot 480 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 105 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen