MDD Tera modulair receptiebalie met lage aanbouw

€1.854,00 Excl. btw
€2.243,34 Incl. btw
Artikelnummer: TRA39L / TRA39P
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Tera receptiebalie

Balie kopen? De Tera modulaire receptiebalie van MDD combineert hoogglans HPL elementen met MFC in wit, Canadese eiken of noten. Het is een modulaire oplossing die receptie balies passend maken voor de vereiste wensen. De prachtige ontvangstbalie wordt geleverd met een top die voorzien is van LED-verlichting. Het solide witte melamine werkblad biedt een royale werkruimte van 80 cm diep voor de receptioniste. Daarbij voldoet het aan de eisen van een veilige en comfortabele werkplek. In deze configuratie wordt de balie geleverd met een lage aanbouw. Standaard wordt de balie uitgerust met een kabeldoorvoer in het werkblad.

De ontvangstbalie is samengesteld uit verschillende elementen, die het mogelijk maken om veelzijdige samenstellingen te creëren. Wij hebben slechts een paar mogelijkheden op de site staan.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57 

Folder:

Breedte: van 335,4 cm tot 455,4 cm
Diepte: 170,5 cm
Hoogte: 115,9 cm
Gewicht: 216 kg - 242 kg
Materiaal: E1 spaanplaat met melaminelaag, HPL
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen