Narbutas Cosy receptiecounter

€1.999,00 Excl. btw
€2.418,79 Incl. btw
Artikelnummer: RCS200
Levertijd: 4 weken

Narbutas Cosy receptiebalie

Narbutas Cosy is een balie voor uw receptie. De eerste indruk is een blijvende indruk. Deze ontvangstbalie heeft een moderne look zonder scherpe hoeken aan de voorkant, om uw kantoor er uitnodigend, vriendelijk en gezellig uit te laten zien voor uw bezoekers. Dat verklaart ook meteen de naam Cosy. Aan deze balie kan uitstekend gewerkt worden, doordat er elektrificatiepunten aanwezig zijn, welke mooi zijn weggewerkt in de balie.

Strak vormgegeven ontvangstbalie van wit melamine. Met mooie afgeronde hoeken. De balie is 200 cm breed en 80 cm diep. De hoogte van de receptiebalie is 102,5 cm. Het werkblad heeft een hoogte van 74 cm. De onderkant is afgewerkt met een aluminium look plint. Verder is het werkblad voorzien van 2 ronde kabel-doorvoeren.

Met zijn compacte afmetingen past de Cosy receptiebalie in een grote verscheidenheid van interieurs en combineert diverse functies. Zelfs genoeg ruimte voor een comfortabele werkplek. De toepassingen van de Ice ontvangstbalie zijn bijna oneindig.

De Narbutas Cosy balie in het kort:

  • Ontvangstbalie en werkplek in één: receptie-unit met bureaublad om aan te kunnen werken
  • Elektrificatie optioneel in de balie beschikbaar, om zo telefoon en computer of laptop te voorzien van stroom
  • Gemaakt van Melamine / Laminate in de kleur wit
  • De plint is van gepolijst aluminiumkleur HPL
  • 5 jaar garantie

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor advies of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 200 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 102,5 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen