MDD Valde gebogen modulaire receptiebalies / ontvangstbalies

€8.690,00 Excl. btw
€10.514,90 Incl. btw
Artikelnummer: LAV07L
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Valde gebogen receptiebalie

Balie kopen? Rechte, convexe en concave elementen zijn beschikbaar in de collectie van de MDD Valde design receptiebalies met standaard LED verlichting. De vele opties zoals golvende, ronde, rechte, hoge of lage opstellingen creëren het gevoel van stijl en integriteit voor uw receptie. 

De hoogglans oppervlakken van de Valde modulaire ontvangstbalies worden verlicht door een LED-verlichting, en de selectie van HPL fronten zijn een aanvulling op de stabiele basis van de receptiebalie. De Valde ontvangstbalie van MDD valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkplek achter de balie. Horizontale lamellen uit aluminium benadrukken een vorm en een modern karakter van deze receptiebalie. Het blad van gehard wit glas past perfect bij de glanzende fronten. Door de LED verlichting onder het bovenste tafelblad wordt uw receptiebalie perfect gepresenteerd in een donkere ruimte. De Valde receptiebalie kunt u optioneel aanvullen met een zijkast om allerlei zaken in op te bergen, tevens een mooie afwerking.

Omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn met deze balie adviseren wij u om contact met ons op te nemen om de balie van uw wensen door ons samen te laten stellen. In (bijna) alle gevallen is de levertijd 3 weken.

De receptie is het middelpunt van de hele ontvangstruimte – het is het eerste element dat de aandacht trekt van de klant of een gast die uw bedrijf binnenkomt. Daarom moet het esthetisch vakmanschap, een design passend bij het interieur en het karakter ervan, maar ook functionaliteit bieden waar niet alleen de klanten, maar ook uw medewerkers dol op zullen zijn. De eerste indruk telt! De receptie is de ruimte waar u de relatie aangaat met uw gasten en essentiële klanten van uw bedrijf.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.
Bekijk de complete Valde receptiebalie serie in de brochure hieronder.

Design: MDD
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.”

Breedte: 166 cm tot 231 cm
Diepte: 130 cm of 114 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: kg
Materiaal: MFC melamine(12mm), LED licht, HPL front
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen