MDD Tera modulaire ontvangstbalie met lage aanbouw

€814,00 Excl. btw
€984,94 Incl. btw
Artikelnummer: TRA136L / TRA136P
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Tera kleine receptiebalie

Balie kopen? De Tera modulaire receptiebalie van MDD combineert hoogglans HPL elementen met MFC in wit, Canadese eiken of walnoot. Het is een modulaire oplossing die receptie balies passend maken voor al uw wensen. De prachtige ontvangstbalie kan ook geleverd worden met een optionele opzetmodule die voorzien is van LED-verlichting. Het solide melamine werkblad biedt een royale werkruimte van 80 cm diep voor de receptioniste en is uiteraard voorzien van een kabeldoorvoer. Daarbij voldoet het aan de eisen van een veilige en comfortabele werkplek. In deze configuratie wordt de balie geleverd met een lage aanbouw.

De ontvangstbalie is samengesteld uit verschillende elementen, die het mogelijk maken om veelzijdige samenstellingen te creëren. Wij hebben slechts een paar mogelijkheden op de site staan.

Klik HIER voor de folder.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57

Breedte: 205,6 cm - 225,6 cm - 245,6 cm
Diepte: 112 cm
Hoogte: 109 cm
Gewicht: 95 kg - 98 kg - 100 kg
Materiaal: E1 spaanplaat met melaminelaag, HPL
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen