Narbutas Nova receptiecounter

€2.525,00 Excl. btw
€3.055,25 Incl. btw
Artikelnummer: RNS200 + DNS32B-U + ZNZ010
Levertijd: 4 weken

Narbutas Nova receptiebalie

De Nova balie van Narbutas is een moderne ontvangst balie met plexiglas strepen in meerdere kleuren. De ontvangstbalie is uitgevoerd in melamine met meerder kleur combinaties. De balie is 347 cm breed en 93,5 cm diep. De hoogte van de receptiebalie is 112,5 cm. Het werkblad van deze receptiebalie heeft een hoogte van 74 cm. Verder is het werkblad voorzien van 2 kabel-doorvoeren om zo uw bekabeling netjes weg te werken. Door de verschillende kleuren plexiglas inserts kunt u eenvoudig een uitstraling creëren die mooi overeenkomt met uw eigen huisstijl.

Deze ontvangst balie is leverbaar als recht model zonder heken of met hoeken. Verder is het leverbaar in een L-vorm, met de zijkant aan de linker of rechter zijde. Het frame is gemaakt van metaal en de voorkant en zijkant zijn gemaakt van hoogwaardig melamine. Achter de balie zijn twee losse bureaus geplaatst, die in deze aanbieding bij de prijs zijn inbegrepen.

Deze receptiemeubelen maken deel uit van het veelzijdige en universele kantoormeubelsysteem NOVA. Hiermee kunt u niet alleen een comfortabele wachtruimte inrichten, maar ook een complete kantoorruimte inrichten met kasten bureaus en ladeblokken.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor advies of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Over het merk: Narbutas is een bedrijf uit Litouws met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Breedte: 347 cm
Diepte: 93,5 cm
Hoogte: 112,5 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen