Narbutas Ice receptiecounter

€1.699,00 Excl. btw
€2.055,79 Incl. btw
Artikelnummer: RNS221 + DZT146 + DZP186 + ZNZ010
Levertijd: 4 weken

Narbutas Ice receptiebalie

Ontvangstmeubilair is vaak het eerste interieurelement dat de aandacht trekt van bezoekers voordat ze verder het kantoor binnenkomen, zeker als ze voor het eerst uw kantoor bezoeken. Waar het echter om gaat, is niet alleen de buitenkant van het meubilair dat een goede eerste indruk geeft, maar ook de binnenkant waar het receptiepersoneel bijna de hele werkdag doorbrengt. Narbutas introduceert de ICE receptie balie die zorgt voor ergonomische werkplekken en die uw kantoor een elegante uitstraling geven.

ICE is een moderne receptiebalie met een opvallend ontwerp en begroet uw kantoorbezoekers met een solide monolithische uitstraling. U kunt verschillende subtiele combinaties maken door uw gewenste buitenkant, een bureaublad in een andere kleur en decoratieve elementen te kiezen.

Uw receptiemedewerkers zullen deze esthetisch aantrekkelijke werkruimte waarderen, die een comfortabele werkomgeving voor hen zal garanderen. Het gesloten bureau-werkstation voldoet aan de moderne werkplekbehoeften van uw medewerkers en stelt u in staat om ergonomische werkplekken te creëren met zit-sta bureaus of vaste bureaus.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Klik HIER voor meer informatie.

Balie kopen? Bel ons voor advies of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Breedte: 220 cm - 321 cm
Diepte: 102 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen