Design stoelen

Design Stoelen

Hier treft u onze collectie prachtige design stoelen van topmerken uit de hele wereld. Niet alleen design bureaustoelen en design vergaderstoelen, maar ook designbanken voor uw wachtruimte, of een mooie design fauteuil om relaxed thuis in te zitten. Om het voor u wat overzichtelijker te maken hebben we een onderverdeling gemaakt in het gebruik van de stoel. Als gespecialiseerde leverancier van stoelen en banken bieden wij graag alle service die vandaag de dag wordt verwacht. Wij adviseren bijvoorbeeld bij akoestische problemen welke bank daar het beste bij past. Maar ook voor de inrichting van een nieuwe afdeling adviseren wij welke bureaustoel(en) het beste gebruikt kunnen worden. Om vervolgens uniformiteit in de gebruikte oplossing te bieden leveren we ook professionele design bezoekersstoelen en bijpassende vergaderstoelen.

Wij hebben niet alle stoelen uit elke collectie van onze leveranciers op de site staan, maar kunnen wel alle stoelen en banken leveren die onze merken voeren. Uw keuze is dus nog veel ruimer dan u hier ziet. Ook qua bekleding is er vaak veel meer mogelijk dan wij op de site aanbieden. Vraag ons dus gerust om alle mogelijkheden.

Wij voeren topmerken zoals Interstuhl, Giroflex, Thonet, Softline, Kartell, DePadova, HÅG, Sitland, Luxy, Dauphin, BuzziSpace, Quinze & Milan, enz...

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.