Softline Clay sofa

€2.321,00 Excl. btw
€2.808,41 Incl. btw
Artikelnummer: 2-482
Levertijd: 5 weken

Softline Clay design bank

Het CLAY zitconcept van het Deense designmerk Softline heeft een sterke, sculpturale expressie die een frisse en moderne toets geeft aan particuliere woningen en openbare ruimtes. Het organische design en de doorlopende naad aan de rand van de stoel zorgen voor een elegante en minimalistische uitstraling. Met de zachte en comfortabele bekleding is CLAY de perfecte plek om te settelen voor "hygge". (Hygge is de Deense variant van de Nederlandse begrippen gezelligheid en knusheid. Het wordt in Denemarken vaak beschouwd als een van de belangrijkste uitdrukkingen van de nationale volksaard.)

De Clay bank is 184 cm breed en 96 cm diep. Verder is de bank 87 cm hoog en heeft hij een zithoogte van 41 cm. Een echte relaxte zit dus. De bekleding van de bank is zo gemaakt dat deze als losse hoes van de bank is af te halen om te reinigen, of om hem te vervangen door een andere kleur of zelfs andere stof. In de Clay line zijn ook een stoel en een poef leverbaar. De poef (96 x 92 x 39 cm lxbxh) is als optie bij te bestellen en de stoel treft u bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Omdat deze bank in zo veel verschillende kleuren en stoffen leverbaar zijn hebben wij een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen en maten. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

In 2019, het jaar dat deze lijn op de markt werd gebracht, heeft de Clay lijn de prestigieuze "Good Design Award" gewonnen.

Bel ons voor alle mogelijkheden en kleuren/stoffen van deze bank op 088 - 638 23 57.

Design: Javier Moreno | 2019

Over het merk: Bij SOFTLINE creëren en produceren we sinds 1979 innovatieve designmeubels voor een wereldwijde markt. Vroeger werd SOFTLINE opgericht als een divisie van K. Balling-Engelsen A/S, een Deense producent van technisch polyurethaanschuim. Het hoogwaardige, flexibele schuim is al decennialang het materiaal bij uitstek voor de meubelproductie vanwege zijn unieke eigenschappen. SOFTLINE is opgericht om dit veelzijdige schuim te gebruiken en innovatieve en functionele meubels voor de moderne levensstijl te ontwikkelen.

Sinds 2003 is SOFTLINE A/S een onafhankelijke, particuliere onderneming met een fabriek in Denemarken, waar het stofferen met de hand wordt uitgevoerd op basis van Scandinavische tradities - in milieuvriendelijke materialen.

Breedte: 184 cm
Diepte: 96 cm
Hoogte: 87 cm
Zithoogte: 41 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen