Narbutas Parthos akoestische kolom

€500,00 Excl. btw
€605,00 Incl. btw
Artikelnummer: APA080
Levertijd: 4 weken

Narbutas Parthos akoestische kolommen

Een lawaaierige werk- of ontspanningsomgeving kan de kwaliteit van het werk en het algemene welzijn van de werknemers aanzienlijk verminderen. Ook een te geluidsdichte ruimte kan ongemak veroorzaken. Daarom moeten architecten en ontwerpers niet alleen beslissen hoe kantoorruimtes efficiënt te plannen en moderne interieurs te creëren, maar ook hoe akoestisch comfort te garanderen. Parthos akoestische zuilen van Narbutas zijn één van de oplossingen die het gewenste akoestische evenwicht in verschillende ruimtes kunnen bereiken. Bovendien vereisen ze geen speciale bevestigingen, wat u meer vrijheid en flexibiliteit geeft.

Parthos is een stijlvol, mobiel en duurzaam product dat niet alleen de akoestiek van ruimtes verbetert maar ook de omgeving functioneler maakt.

Bij het maken van de akoestische zuilen is goed nagedacht over welke materialen een goede geluidsabsorptie en nagalmreductie zouden bieden. Daarom zorgt Parthos ervoor dat hoog-, midden- en laagfrequente geluiden worden gedempt. Hoogfrequente geluiden zijn bijvoorbeeld telefoongesprekken, middenfrequente geluiden zijn menselijke spraak en laagfrequente geluiden worden meestal veroorzaakt door verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen. Wij hebben de akoestische zuil gevuld met textielafval, dat uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen heeft. De zuil is bekleed met PET-vilt, dat poreus is en deze eigenschappen versterkt. De keuze van het patroon draagt ook bij tot de verbetering van de akoestiek door een deel van de geluidsgolven te verspreiden.

De zuil is leverbaar in 3 hoogtes: 80 cm, 120 cm en 160 cm. De zuil heeft een doorsnede van 38 cm.

Optioneel biedt deze zuil een aantal extra's. Zo zijn er kleding haken bij te bestellen, of een oplader door je mobiele telefoon. Ook zijn de zuilen leverbaar met een uitsparing waar bijvoorbeeld een plantenbak in kan worden gezet.

Schuim wordt vaak gebruikt bij de vervaardiging van akoestische producten, maar wij hebben bewust gekozen voor een duurzamere oplossing door gebruik te maken van restanten van meubelstoffen die overblijven na de productie en die uitstekende akoestische eigenschappen hebben. Onze akoestische zuilen zijn bekleed met PET vilt, wat lijkt op wol maar eigenlijk gemaakt is van plastic en waarvoor meer dan 50% gerecycled plastic is gebruikt. In totaal gebruikt PARTHOS minimaal 32% gerecycled materiaal (metaal, PET vilt, textiel). PARTHOS akoestische zuilen zijn gemakkelijk te demonteren, te sorteren en te recycleren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Breedte: Ø 38 cm
Diepte: Ø 38 cm
Hoogte: 80 cm - 120 cm - 160 cm
Gewicht:
Materiaal: PET velt
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen