Narbutas Parthos vergadertafel voor 6 tot 12 personen

€1.350,00 Excl. btw
€1.633,50 Incl. btw
Artikelnummer: CPA220
Levertijd: 4 weken

Narbutas Parthos vergadertafel voor 6 tot 12 personen

Modellen voor werken op afstand en hybride werken hebben het belang van het kantoor voor de interpersoonlijke communicatie en socialisatie van werknemers aan het licht gebracht. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom functionele ruimtes zoals vergaderruimtes, eetruimtes en ontspanningsruimtes steeds belangrijker zijn geworden in moderne kantoren. De nieuwe Parthos vergadertafel collectie van Narbutas weerspiegelt deze huidige kantoortrends en ons doel om bij te dragen aan de ontwikkeling van een creatieve omgeving die comfortabele communicatie en samenwerking stimuleert.

Zuilen geven gebouwen al sinds de oudheid stevigheid en stabiliteit. Een sculpturale cilindrische kolom werd het belangrijkste accent van het Parthos tafelontwerp. Het architecturale karakter van het meubel wordt ook subtiel benadrukt door het PET-vilt dat de tafelzuil bedekt. Het textuurpatroon van verticale lijnen is een andere verwijzing naar de kolom, een element van de klassieke architectuur, en een moderne interpretatie van het ontwerp ervan.

Voor vlotte en efficiënte vergaderingen hebben de PARTHOS vergader- en hoge tafels esthetische en gemakkelijk toegankelijke geïntegreerde stroomoplossingen voor laptops, mobiele apparaten en andere elektronische apparatuur. Dankzij dit gemak kunnen deelnemers aan vergaderingen productiever zijn en zich concentreren op het gesprek zonder onderbrekingen.

Een hoogwaardige akoestische omgeving draagt ook bij aan het comfort van de deelnemers aan de vergadering. Omdat PET vilt uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen heeft, raden wij aan de meetingtafels te combineren met de PARTHOS akoestische zuilen, niet alleen om een betere akoestische omgeving te garanderen, maar ook om stilistisch harmonieuze interieurs te creëren voor vergader-, ontspannings- en andere ruimtes.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Parthos lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze visie
Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld.

Onze Missie
Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken.

Breedte: 200 - 240 - 280 - 320 - 420 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal: Hout fineer
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen