MDD Unit ovale meetingtafel

€1.110,00 Excl. btw
€1.343,10 Incl. btw
Artikelnummer: UN219
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Unit ovale vergadertafel

Dirk Winkel heeft de Unit meeting tafels van MDD ontworpen als aanvulling op de Team stoelencollectie. Minimale vormen zorgen voor een coherente opstelling van de vergaderzaal en de kantine. Kenmerkend zijn de ambachtelijke precisie en de industriële details in de vorm van gegoten hoeken. Teamtafels kunnen worden geconfigureerd door te kiezen uit verschillende vormen en maten van het werkblad. Zo kunnen ze worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker en de inrichting van het interieur. De ovale tafels zijn verkrijgbaar in elegante tinten van het houtfineer of in het nano-tech Fenix laminaat. De ruime werkbladen, het universele karakter en het eenvoudige ontwerp van de Unit tafels zijn perfect voor vergaderingen en teamwerk, maar ook om een heerlijk diner aan te nuttigen.

De Unit tafel familie in het kort:
  • Werkblad van fineer en metalen onderstel
  • Verkrijgbaar met ovaal, rond, vierkant of rechthoekig werkblad
  • Verfijnd kleurengamma: wit, zwart en fineer houttinten
  • Verkrijgbaar in nano-tech Fenix laminaat
  • Minimale vorm als aanvulling op de Team zitmeubelcollectie
  • Ontworpen voor conferentieruimten, vergaderzones en teamwerkplekken, maar ook voor kantines en eetzalen

De MDD Unit vergadertafel is leverbaar in 4 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 2 kleuren poot. De tafel is er ook in een rechthoekige en ronde uitvoering. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina. 

Klik HIER voor de folder.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Design: Dirk Winkel

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 210 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 43 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen