MDD OGI-U hoekbureaus

€438,00 Excl. btw
€529,98 Incl. btw
Artikelnummer: BOU23 - BOU24 + NG41
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-U hoekbureau links- rechts

Een strak ergonomisch design bureau voor een rustige uitstraling. Dat is wat de OGI-U bureaus van MDD te bieden hebben. Een veelzijdig ergonomisch bureau dat kan worden gecombineerd met vele varianten. De Ogi-U bureaus van MDD bieden niet alleen los staande bureaus, maar ook meer-persoons bureaus (voor 2, 4 of 6 personen). Deze ergonomische Ogi-U bureaus kunnen optioneel worden voorzien van verschillende varianten kabelmanagement en scheidingspanelen.

Hier bieden we het OGI-U hoekbureau van MDD. Dit bureau is leverbaar in 2 verschillende maten en kan in zowel een linkse als een rechtse hoek worden geplaatst. Optioneel is een ladeblok bij te bestellen die exact de hoogte en kleur van het bureau heeft en daarmee het werkoppervlak mooi vergroot.

Optioneel is tevens een modesty panel (schaamschot) leverbaar. 

Schaf je vier van deze bureaus aan dan kun je die prima in een vierkant opstellen, zodat een aangenaam bureaueiland ontstaat. Deze opstelling is dan weer optimaal geschikt voor onderlinge communicatie.

Het MDD Ogi-U bureau is leverbaar in 13 verschillende kleuren bureaublad, en is leverbaar in 4 kleuren frame. Buiten de hier aangeboden kleuren, is het frame ook leverbaar in 5 hippe kleuren.

De optioneel bij te bestellen mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

Voor extra stevigheid aan het uiteinde van de ronding wordt een extra poot meegeleverd. Onze ervaring is dat zonder de poot het blad wat gaat wiebelen aan het uiteinde.

Kijk voor de complete lijn in de onderstaande folder, of bel voor info of een afspraak:
tel. 088 - 638 23 57.

Folder:
 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 160 - 180 cm
Diepte: 120 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 47 kg - 51 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen