MDD OGI-Y bureau 80 cm breed

€330,00 Excl. btw
€399,30 Incl. btw
Artikelnummer: BOY04
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-Y bureau, 80 cm diep

De eenvoudige stijl van het Ogi Y bureau is een voorstel voor iedereen die klassieke oplossingen op moderne werkplekken op prijs stelt. Het tijdloze ontwerp biedt vele mogelijkheden voor het inrichten van werkplekken. Het bureau voldoet aan de eisen van moderne thuis-, gedeelde- en open kantoorruimtes. Een stijlvol en functioneel akoestisch scherm dat in vele kleuren en stoffen leverbaar is, zorgt voor een gevoel van privacy op de werkplek.

Het MDD OGI-Y bureau systeem biedt een range aan scherp geprijsde design bureaus voor professionals. Leverbaar in 3 maten en te voorzien van verschillende akoestische scheidingspanelen. De panelen treft u onder aan bij de gerelateerde producten. Het blad is leverbaar in 12 verschillende kleuren, waar het frame leverbaar is in 3 kleuren.

De OGI-Y design bureaus van MDD bieden werkplek oplossingen voor ieder kantoor. Of het nu gaat om ergonomie, prijs, comfort, uitstraling of kwaliteit en duurzaamheid. De OGI-Y bureaus van MDD zijn er optioneel ook te bestellen met in hoogte instelbaar onderstel. De werkhoogte is dan in te stellen op een hoogte van 64 cm tot 86 cm.

Optioneel is ook een mediabox bij te bestellen. De mediabox bestaat uit: 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C.

In de folder hieronder treft u alle mogelijkheden van de MDD OGI-Y bureaus.

Of bel voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Folder:
 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.
 

Breedte: 120 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 30 kg - 40 kg
Materiaal: 28 mm melamine plaat, gepoedercoat staal
Aanvullende informatie: Bij hoogte instelbaar bureau is de werkhoogte in te stellen van 64 cm tot 86 cm
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen