MDD OGI-M hoge rechthoekige tafel

€498,00 Excl. btw
€602,58 Incl. btw
Artikelnummer: PSM72
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-M hoge tafel

Hoge tafels vormen samen met de barkrukken een ideaal voorstel voor het inrichten van chill-out zones die als doel hebben om te fungeren als een plek van rust en ontspanning. Dankzij de verschillende modellen die beschikbaar zijn in de Ogi M collectie van MDD, zijn de tafels ook perfect voor kantines en loungezones. Verkrijgbaar in twee hoogtes, 90 en 110 cm, en met verschillende afmetingen van het werkblad, bieden de Ogi M hoge tafels een comfortabele ruimte om te werken, te vergaderen of te presenteren, maar ook om te eten en te ontspannen. Het eenvoudige ontwerp en de tijdloze materialen - metaal en MFC - zorgen ervoor dat gebruikers jarenlang kunnen werken zonder toe te geven aan veranderende trends. De eenvoudige constructie maakt de OGI-M tafel tijdloos en veelzijdig.

De MDD Gobo vergadertafel is leverbaar in 15 verschillende kleuren blad, en is leverbaar in 4 kleuren poot. Optioneel is de tafel uit te rusten met verschillende soorten mediaboxen (stroomvoorzieningen).

De tafel in het kort:

  • Twee hoogtes beschikbaar: 90 & 110 cm;
  • Frame van metaal met poedercoating;
  • Keuze uit verschillende breedtes en lengtes van het werkblad;
  • Praktische accessoires: mediaboxen, top access;
  • Ontworpen voor chill-out- en vergaderzones en kantoorkantines, maar ook voor bars, restaurants en thuiskeukens

We hebben alleen de tafels van 110 cm hoogte op de site staan. Uiteraard leveren wij ook de tafels met een werkhoogte van 90 cm.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 121,5 cm - 141,5 cm-161,5 cm - 181,5 cm
Diepte: 70 cm - 100 cm
Hoogte: 90 cm - 110 cm
Gewicht: vanaf 43 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen