MDD OGI-V hoge vergadertafel of statafel

€315,00 Excl. btw
€381,15 Incl. btw
Artikelnummer: PSW72
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-V hoge vergadertafel

Hoge tafels vormen samen met barkrukken een ideale oplossing voor het inrichten van chill-out zones die als plaats van rust en regeneratie moeten fungeren. Dankzij de verschillende afmetingen zijn de hoge tafels ook perfect voor kantines en loungezones. Een brede waaier van kleuren maakt het mogelijk ze aan te passen aan elke stijl. Het minimalistische ontwerp past zowel in moderne ruimtes als in ruimtes met een meer traditioneel karakter. De hoge tafels zijn bestemd voor veeleisende gebruikers die originele en vooral functionele interieurs willen creëren.

Met zijn allen aan een grote vergadertafel of eettafel. Papieren, koffie, thee en water erop en vergaderen maar. Om de zaak lekker soepel en snel te laten verlopen is staand vergaderen de oplossing. Maar ook lunchen aan een hoge tafel heeft zijn voordelen. Lekker actief, je zit al lang genoeg op kantoor. En het is nog gezellig ook. Deze mooie hoge vergadertafel van MDD is leverbaar in 12 kleuren en heeft een formaat van 160 x 70 cm, of 180 x 70 cm met een werkhoogte van 110 cm. Om er toch relaxed aan te kunnen zitten is er aan de onderzijde en stang om je voeten op te kunnen laten rusten.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 180 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: 55 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen