MDD OGI-W hoge vergadertafel met scherm voorbereiding

€1.125,00 Excl. btw
€1.361,25 Incl. btw
Artikelnummer: MSW01
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-W vergadertafel met TV aansluiting

Een kantoor-multimediastation is een handig alternatief voor een klassieke vergaderruimte, die doorgaans meer ruimte nodig heeft. Ook in een minder ruim kantoor, waar het aanwijzen van een aparte ruimte door de opstelling van de wanden niet mogelijk is, kan hij vrij gebruikt worden voor meetings. Het voordeel van het multimediastation ten opzichte van traditionele tafels is een vereenvoudigde manier om de apparaten aan te sluiten die nodig zijn om de presentatie te geven. De essenhouten afwerking van de poten zal de ruimte van het thuiskantoor verwarmen, terwijl de ergonomie en functionaliteit van het bureau ervoor zorgen dat u puur plezier aan het werk kunt ontlenen. 

Een prima hoge vergadertafel voor op uw kantoor om even een korte presentatie aan te geven, of om lekker koffie aan te drinken en bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen uw organisatie. Geschikt om 5 personen aan te laten plaats nemen. De vergadertafel heeft een werkhoogte van 110 cm. De blad van de vergadertafel is leverbaar in veel kleuren. Het verticale blad aan de zijkant is altijd de zelfde kleur als het tafelblad. Ideaal als sta tafel om aan te vergaderen.

De getoonde krukken zijn ook van MDD en kunnen wij ook leveren.

Klik HIER voor meer informatie.

De op de afbeelding getoonde monitor is NIET inbegrepen! Evenals de bijbehorende bekabeling.

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 70 cm
Diepte: 180 cm
Hoogte: 200 cm; Hoogte werkblad 110 cm
Gewicht: 92 kg
Materiaal: MFC 2,8 cm
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen