Narbutas Media hoge vergadertafel

€1.099,00 Excl. btw
€1.329,79 Incl. btw
Artikelnummer: CMZ190
Levertijd: 15 werkdagen

Narbutas Media hoge vergadertafel

Met de MEDIA-conferentiewand kunt u de technologie van vandaag integreren in uw vergaderruimten. Het biedt u een gemakkelijke manier om presentaties te tonen en deel te nemen aan videoconferenties en vergaderingen.

De Media hoge vergadertafel van Narbutas is een prima tafel voor op uw kantoor om even een korte presentatie aan te geven, of om lekker koffie aan te drinken en bij te praten over de laatste ontwikkelingen binnen uw organisatie. Geschikt om 5 personen aan te laten plaats nemen. De vergadertafel heeft een vaste werkhoogte van 105 cm. Om hier comfortabel aan te kunnen zitten adviseren wij een kruk met een zithoogte van 75 cm. Het blad heeft een formaat van 180 x 80 cm. De vergadertafel is leverbaar in veel kleuren. De tafel is standaard voorzien van een stopcontact met 4 openingen om bekabeling door te voeren. Verder is achter de beeldschermsteun een gat voor het doorvoeren van de kabels. Zie voor de bekabeling de afbeelding die is bijgevoegd.

Tevens is het mogelijk om alleen de achterwand aan te schaffen en een eigen tafel voor de wand te zetten. Bel ons voor de mogelijkheden.

De media hoge vergadertafel in het kort:

  • Eenvoudige en snelle montage - "metaal op metaal" bevestiging;
  • Verschillende soorten media-units mogelijk om aan al uw behoeften te voldoen;
  • Alle media-units zijn voorzien van in hoogte verstelbare VESA-bevestiging;
  • Integratiemogelijkheid voor een flatscreen (TV of computer) samen met media- en datatechnologieën.

Deze tafel wordt door ons montageteam afgeleverd en geïnstalleerd. Ook het verpakkingsmateriaal nemen wij netjes weer mee.

De op de afbeelding getoonde monitor is NIET inbegrepen!

Bel voor info over alle mogelijkheden of een afspraak: tel. 088 - 638 23 57. 

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: Tafelblad 180 cm
Diepte: Wand 120 cm; tafelblad 80 cm
Hoogte: Wand 186 cm; Hoogte tafelblad 105 cm
Gewicht: 117 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen