MDD OGI-B bureaus en werkplekken met houten poten

€535,00 Excl. btw
€647,35 Incl. btw
Artikelnummer: BOB030
Levertijd: 15 werkdagen

MDD OGI-B bureau met houten poten

Het Ogi B design bureau van MDD met houten poot is een klassieke oplossing voor een moderne werkplek. De tijdloze uitstraling van het bureau verwijst naar de traditie van Scandinavisch design. De basis, gemaakt van natuurlijk essenhout, verwarmt de ruimte eromheen en biedt tegelijkertijd de functionaliteit van de hele Ogi-serie. Minimale uitstraling en eenvoud van uitvoering garanderen enorme opstellingsmogelijkheden, zowel op kantoor als thuis, waardoor een comfortabele werkruimte ontstaat.

Het blad van de OGI-B bureaus van MDD is beschikbaar in 14 verschillende kleuruitvoeringen zoals eik, antraciet, berk, aluminium, walnoot, cacao, beuken en wit. Het duurzaam gemaakte blad van krasvast melamine heeft een dikte van 28 mm en is anti-spiegelend. Het frame bestaat uit Essen houten poten die voorzien zijn van draai voetjes om zo het bureau perfect stabiel op te stellen.

Optioneel zijn kabel voorzieningen toe te voegen, zoals een kabeldoorvoer of mediabox met 4x230V, 2xRJ45, 1xUSB, 3xUSB C aansluiting. En zeker de kabelgoot voor het netjes wegwerken van alle losse kabels onder het bureaublad.

In de MDD OGI lijn zijn ook bijpassende kasten en vergadertafels beschikbaar. Mooi in exact de zelfde, of juist in een contrasterende kleuren combinatie.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak op tel. 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 140 cm - 160 cm -180 cm - 200 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 41 kg - 42 kg - 45 kg - 52 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen