MDD Grace stoel spidervoet uitvoering

€510,00 Excl. btw
€617,10 Incl. btw
Artikelnummer: GRP19 - GRP19K
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Grace stoel

Ontworpen om aan de eisen van de gemeenschappelijke ruimtes te voldoen, heeft de MDD Grace  meubelfamilie een sofa, meerdere fauteuils en twee tafels. Dankzij de combinatie van verschillende lijnen en minimalistische framestijl krijgt het een sculpturaal karakter. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, biedt de Grace-lijn een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden. Daarom werkt de Grace-fauteuil niet alleen goed in de ruime lobby van een wolkenkrabber, maar ook in een klein kantoor aan huis. Het hier getoonde model is de MDD Grace stoel met spider voet wat leverbaar is met of zonder wielen. Door de stoel met wielen uit te rusten worden de toepassingsmogelijkheden en het gebruiksgemak enorm uitgebreid.

In 2019 heeft deze mooie stoel de prestigieuze "German Design Award Special" gewonnen voor zijn vooruitstrevende design.

De features van deze stoel in het kort:

  • gestoffeerde rugleuning geïntegreerd met de zitting
  • onbrandbaar schuim
  • schuimdichtheid: zitting 58kg/m3, rugleuning 60 kg/m3
  • beschikbare onderstellen: metaal, hout, gestoffeerd of draaibaar
  • ontworpen voor loungezones in kantoren, hotellobby's, gastronomiefaciliteiten, openbare interieurs en woningen

Klik HIER voor de folder van de complete Grace lijn.

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 55 cm
Diepte: 51,8 cm
Hoogte: 77,5 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 21 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen