MDD Grace stoel

€735,00 Excl. btw
€889,35 Incl. btw
Artikelnummer: GR01
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Grace lounge stoel

Ontworpen om aan de eisen van de gemeenschappelijke ruimtes te voldoen, heeft de MDD Grace  meubelfamilie een sofa, meerdere fauteuils en twee tafels. Dankzij de combinatie van verschillende lijnen en minimalistische framestijl krijgt het een sculpturaal karakter. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, biedt de Grace-lijn een breed scala aan bewerkingsmogelijkheden. Daarom werkt de Grace-fauteuil niet alleen goed in de ruime lobby van een wolkenkrabber, maar ook in een klein kantoor aan huis. Gecombineerd creëren de stoelen en banken een lounge met een vleugje elegantie. Zorgvuldig gekozen stoelmaterialen zorgen voor veel comfort tijdens het gebruik. Met een elegant ontwerp en doordachte proporties, vereert het elke kamer. Of het nou bij je thuis is, of op kantoor.

De features van deze stoelen in het kort:
  • gestoffeerde rugleuning geïntegreerd met de zitting
  • onbrandbaar schuim
  • schuimdichtheid 52kg/m3
  • basis gemaakt van CNC-gebogen buizen
  • ontworpen voor loungezones in kantoren, hotellobby's en woonkamers

In 2019 heeft deze mooie stoel de prestigieuze "German Design Award Special" gewonnen voor haar vooruitstrevende design.

Klik HIER voor de folder van de complete MDD stoelen en banken lijn.

Omdat er zeer veel kleuren en soorten stoffering mogelijk zijn, hebben wij slechte een beperkte selectie op onze site gezet.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Krystian Kowalski

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 70 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 76 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen