Lande Slick vergadertafel

€1.896,00 Excl. btw
€2.294,16 Incl. btw

Lande Slick tafel

Grote, lange rechthoekige vergadertafel van een sobere schoonheid. Als lange vergadertafel geschikt, als kantoortafel in een kantoorinrichting, maar zeker ook in een kantine als stijlvolle eettafel. De Slick tafel van Lande is er met verschillende toplagen, in de breedtes 100 en 120 cm en in diverse lengtes:

  • 2 meter
  • 3 meter
  • 3,94 meter (bestaat uit 2 delen)
  • 5,94 meter (bestaat uit 2 delen)

Een mooi detail van de Slick tafel: het blad springt iets in waardoor het heel dun lijkt. Maar dat is slechts schijn want het blad ligt deels verzonken in het frame. En dankzij het door-koppelen is Slick ook een ideale tafel voor grotere groepen, als kantine tafel of vergadertafel. De uitdaging was hier om een
contrast te maken tussen het tafelblad en het frame. De tafel heeft subtiele details, waarbij de verstelbaarheid van de tafelpoten onderdeel uitmaken van het ontwerp.

De tafel heeft een werkhoogte van 74 cm. Het blad ia afgewerkt in hoogwaardig laminaat. Optioneel zijn ook fineer bladen leverbaar en laminaat in andere kleuren. Ook optioneel zijn kabeldoorvoeren en elektrificatie mogelijk.

Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Toine van den Heuvel | 2013

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord. De uitdaging was hier om een
contrast te maken tussen het tafelblad en het frame. De tafel heeft subtiele details, waarbij de verstelbaarheid van de tafelpoten onderdeel uitmaken van het ontwerp.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: van 200 cm tot 594 cm
Diepte: 100 cm - 120 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen