Lapalma Trail design tafel

€2.590,00 Excl. btw
€3.133,90 Incl. btw
Artikelnummer: T384_VS
Levertijd: 5 weken

Lapalma Trail tafel

Soms is het beter om de hoofdweg te verlaten en de minder begane paden te kiezen. De stijl voor grote reizigers, zoals Giuseppe Bavuso, die TRAIL heeft gedoopt. De prachtige nieuwe tafel in de Lapalma collectie. Het frame is een kruising tussen de bruisende jaren 1950, Scandinavische essentie en het hoogste Italiaanse vakmanschap. Toonaangevend is het gegoten aluminium onderstel waar de drie zachte, zoömorfisch geïnspireerde poten stiekem samenkomen en één ontwerp vormen. Het blad, in verschillende materialen en uitvoeringen reikt tot 3,60 meter voor een uiterst lichte en delicate vergadertafel, ideaal in de ruimtes, van van kantoor tot thuis, die het moderne leven kenmerken.
Alle materialen zijn demonteerbaar en recyclebaar. En in dit geval is duurzaamheid geen pad maar Lapalma's hoofdweg.

Het blad is leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen. Drie in hout en 2 in het fluweelzachte Fenix, wat ook nog eens geen vingerafdrukken achter laat. Optioneel is het blad ook te leveren in een marmer uitvoering. Deze staat niet als optie op onze site, maar kunnen we wel gewoon leveren.

Het frame is leverbaar in zwart of wit. De tafel heeft een werkhoogte van 76 cm. Het blad is afgewerkt in hoogwaardig materiaal. Optioneel zijn ook andere bladen (zoals in marmer) leverbaar. Klik HIER voor de brochure.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Giuseppe Bavuso | 2023

Breedte: van 200 cm tot 360 cm
Diepte: 100 cm - 118 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen