Interstuhl Silver glazen tafel / bureau

€4.471,00 Excl. btw
€5.409,91 Incl. btw
Artikelnummer: 856S
Levertijd: 5 - 6 weken

Interstuhl Silver vergadertafel met glazen blad

De productontwerpen van de Silver productlijn van Interstuhl zijn het resultaat van intensief denkwerk en slaan een brug naar het levendige, de privésfeer, de stilte. Wij wilden een gebruiksvoorwerp creëren dat overal en in talrijke vormen kan worden geplaatst, maar ook op zichzelf helemaal tot zijn recht komt. Een product dat er met zijn kwaliteit, vormgeving en details om vraagt om te worden aangeraakt. De Silvercollectie is met vele ideeën en gedachten verrijkt. Het is een genoegen te zien hoe elk afzonderlijk product interieurs verandert met telkens weer nieuwe indrukken.

Met zijn extravagante robuuste design van aluminium en glas staat de Silver vergadertafel van Interstuhl graag in het middelpunt van uw conferentieruimte of kantoor. Indrukwekkend ontwerp van Hadi Teherani voor het Duitse familiebedrijf Interstuhl. Ideaal als bootvormige vergadertafel of directiebureau.

De Silver tafels van Interstuhl tonen gevoel voor stijl en design. U bepaalt zelf de uitvoering met de talloze opties in materiaal, kleur en afmetingen. De tafelbladen zijn ook beschikbaar met een houten of HPL blad.

Bel ons over de mogelijkheden en laat u informeren op 088 638 23 57.

Design: Hadi Teherani
Folder:

Breedte: 220 cm - 300 cm
Diepte: 110 cm - 140 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 83 kg -123 kg
Materiaal: Geborsteld aluminium, veiligheidsglas
Aanvullende informatie: Glasdikte 12 mm
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen