Interstuhl Silver vergaderstoel laag model

€2.210,00 Excl. btw
€2.674,10 Incl. btw
Artikelnummer: 101S
Levertijd: 5 - 6 weken

Interstuhl Silver conferentiestoel / bezoekersstoel

Met zijn extravagante schaal van wit gelakt of geborsteld aluminium staat de Silver vergaderstoel van Interstuhl graag in het middelpunt van uw kantoor. Indrukwekkend ontwerp van Hadi Teherani voor het Duitse stoelenmerk Interstuhl.

De Silver vergaderstoel van Interstuhl is een design als geen ander en heeft zelfs al furore gemaakt in de filmindustrie. De Silver vergaderstoel staat ook wel bekend als de James Bond stoel. Een product dat er met zijn kwaliteit, vormgeving en details om vraagt te worden aangeraakt. De bedieningshendels zijn harmonisch in de oppervlakte van het materiaal weggewerkt en gemakkelijk te bedienen. U kunt zelf kiezen voor stof of leer met vele kleurmogelijkheden.

De Silver conferentiestoel van Interstuhl is een design als geen ander en bepaalt het beeld van uw conferentietafel en vergaderruimte. De in stof of leer uit te voeren Silver conferentiestoelen geven gevoel voor stijl en design aan uw kantoor door ze in te zetten als bezoekersstoelen.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte.

Design: Hadi Teherani
Folder:

Breedte: 59 cm (zitbreedte 48 cm)
Diepte: 59 cm (zitdiepte 48 cm)
Hoogte: 88 cm
Zithoogte: 41 cm - 51 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Aluminium geborsteld, leer of stof 100% scheerwol, brandwerend
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen