Renz Convo modulaire conferentietafel

€8.652,00 Excl. btw
€10.468,92 Incl. btw
Artikelnummer: V 33 2x
Levertijd: 6 - 8 weken

Renz Convo vergadertafel

Communicatie is een van de belangrijkste deugden in privé- en professionele context en de basis voor economisch succes. De modulaire design vergadertafel / conferentietafel Convo van Renz, ontworpen door Jehs + Laub, brengt niet alleen kleine en grote groepen mensen bij elkaar, maar bevordert ook de conversatie. Of het nu gaat om vergaderingen of om samen te werken - de organische vormen van Convo zorgen ervoor dat mensen bij elkaar zitten in plaats van naast elkaar.

De details vullen het bijzondere karakter van Convo aan: de elegante A-vormige aluminium frames zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden de solide basis om elke op maat gemaakte oplossing te dragen. Dankzij de tafeldiepte van Convo van 90 tot 150 cm en de verschillende vormen en oppervlakken van het tafelblad kan hij zich flexibel aanpassen aan ruimtes en eisen; de afgeschuinde rand draagt ​​bij aan de elegantie van Convo. Ruime kabelgoten en frontpanelen, beide van vilt, zijn optioneel verkrijgbaar en zonder gereedschap te monteren. Of het nu gaat om een ​​enkel bureau, een ruime bootvormige tafel of een open of gesloten conferentiesysteem - Convo zorgt voor communicatie, waar het ook staat.

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. 

De modulaire vergadertafel die wij hier aanbieden heeft de volgende maten: 320 cm x 140 cm met een werkhoogte van 73 cm. Dit model bestaat uit 2 delen. De optioneel aangeboden stroomvoorzieningen in de tafel worden geleverd met de klep in de kleur van het blad. Andere mogelijkheden zijn ook mogelijk.

Klik HIER voor de folder.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Jehs + Laub

Breedte: 320 cm
Diepte: 140 cm
Hoogte: 73 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen