Renz Convo meetingtafel taps toelopend

€5.382,00 Excl. btw
€6.512,22 Incl. btw
Artikelnummer: V 22
Levertijd: 6 - 8 weken

Renz Convo taps toelopende vergadertafel

Communicatie is een van de belangrijkste deugden in privé- en professionele context en de basis voor economisch succes. De modulaire design vergadertafel / conferentietafel Convo van Renz, ontworpen door Jehs + Laub, brengt niet alleen kleine en grote groepen mensen bij elkaar, maar bevordert ook de conversatie. Of het nu gaat om vergaderingen of om samen te werken - de organische vormen van Convo zorgen ervoor dat mensen bij elkaar zitten in plaats van naast elkaar.

De details vullen het bijzondere karakter van Convo aan: de elegante A-vormige aluminium frames zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bieden de solide basis om elke op maat gemaakte oplossing te dragen. Dankzij de tafeldiepte van Convo van 90 tot 150 cm en de verschillende vormen en oppervlakken van het tafelblad kan hij zich flexibel aanpassen aan ruimtes en eisen; de afgeschuinde rand draagt ​​bij aan de elegantie van Convo. Ruime kabelgoten en frontpanelen, beide van vilt, zijn optioneel verkrijgbaar en zonder gereedschap te monteren. Of het nu gaat om een ​​enkel bureau, een ruime bootvormige tafel of een open of gesloten conferentiesysteem - Convo zorgt voor communicatie, waar het ook staat.

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn hebben wij een keuze gemaakt op de site. Echter leveren wij alle mogelijke uitvoeringen. Hier tonen we het taps toelopende model wat een lengte heeft van 240 cm en een breedte van 140 cm. De werkhoogte van deze tafel is 73 cm. Als je de brede kant niet voorziet van stoelen kunnen er 7 personen aan de tafel zitten. Benut je de tafel helemaal is hij geschikt voor 9 personen.

De optioneel aangeboden stroomvoorzieningen in de tafel worden geleverd met de klep in de kleur van het blad. Andere mogelijkheden zijn ook mogelijk.

Kijk HIER voor de folder.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Jehs + Laub

Over Renz: Het ontwerpen van werkomgevingen is sinds de oprichting van RENZ onze passie. Net als de liefde voor vorm, functie en materiaal. Onze drive is om ruimtes individueel en op maat in te richten. Voor een productieve, open en professionele werksfeer. Om dit te bereiken staan wij altijd dicht bij onze klanten en hun wensen. Wij herkennen veranderingen en nieuwe trends, waaruit wij samen met onze ontwerpers innovatieve producten afleiden, ontwikkelen en produceren. Wij gaan uit van normen en laten toch ruimte voor individuele wensen. Zodat onze oplossingen bij elke ruimte en bij u passen. Al meer dan 140 jaar produceren wij hoogwaardig meubilair, sinds 1913 in onze vestiging in Böblingen - altijd "made in Germany". Zo kunnen wij elk meubel persoonlijk controleren, want het verlaat ons bedrijf pas als het tot in het kleinste detail perfect is. Wij combineren moderne industriële productie met handwerk. Dat onderscheidt ons van veel andere fabrikanten en maakt het mogelijk flexibel te werken.

Breedte: 240 cm
Diepte: 148 cm
Hoogte: 73 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen