Artifort C416 bank

€5.799,00 Excl. btw
€7.016,79 Incl. btw
Artikelnummer: C416

Artifort C416 bank Classic

Met de sublieme C416 bank, die in 1960 op de markt werd gebracht door het Nederlandse designmerk Artifort, maakte gerenommeerde ontwerper Kho Liang Ie een helder statement dat zijn tijd ver vooruit was. In zijn ontdekkingstocht, die zich afspeelde binnen de strikte sociale kaders van eind jaren 50, zocht hij het contrast tussen zachte en onbuigbare materialen. Dit resulteerde in een modulair fauteuil en bank die bijzonder is vanuit elk aanzicht.

Artifort brengt met trots dit modernistische retro meesterwerk met al haar mogelijkheden in 2019 opnieuw uit in een driezits model en een vierzits model. De houten latten zijn van eikenfineer transparant gelakt of standaard olie-afwerking. Onderstel inclusief dwarskokers in een standaard poedercoatkleur. Of tegen meerprijs in geborsteld RVS. Indien het onderstel geborsteld RVS is, dan worden de dwarskokers altijd uitgevoerd in P03 Black. Verder is de bank voorzien van zwart kunststof vloerdoppen. De zithoogte van dit model is 43 cm. Deze retro stoel is ook leverbaar als fauteuil.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Kho Liang Ie | 1960

Breedte: 189 cm- 248 cm
Diepte: 78 cm
Hoogte: 73 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Onderstel; in geborsteld RVS. Houten latten; Santos Palissander fineer transparant gelakt
Aanvullende informatie: Voorzien van zwart kunststof vloerdoppen. Kussens; Gecapitonneerd met knopen in dezelfde stof als bekleding.
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen