Softline Chat lounge stoel

€1.569,00 Excl. btw
€1.898,49 Incl. btw
Artikelnummer: 2-241
Levertijd: 5 weken

Softline Chat stoel

De Chat lounge fauteuil of sofa van het Deense merk Softline is ontworpen door Hiromichi Konno. De Chat is beschikbaar als stoel en als een bank. Deze design stukken zijn echte relax culturen. Een eye-catcher, perfect geschikt voor een lobby, receptie, ontvangstruimte of directiekantoor.

De Chat lounge banken en sofa's zijn speciaal ontworpen om een perfecte setting te creëren waarin mensen kunnen genieten van een chat, maar verder ook ideaal door een verscheidenheid van andere toepassingen. Chat combineert de elegante, zachte, organische en ronde vormen van de rugleuning met de kubieke lijnen van de zitmeubel. Hoogwaardige materialen voor uitzonderlijk comfort.

De Chat fauteuil is in zeer veel stoffen en kleuren. Op de site treft u slechts een zeer beperkte keuze. Voor alle mogelijkheden kunt u hier klikken om op de Softline site te zien wat er allemaal mogelijk is.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijke combinaties of het maken van een afspraak op 088 -  638 23 57.

Design: Hiromichi Konno | 2009

Breedte: 120 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 79 cm
Zithoogte: 39 cm
Gewicht: 29 kg
Materiaal: bekleding wolvilt (70% wol, 30% polyamide)
Aanvullende informatie: Hoes kan worden verwijderd voor reiniging, leuning kan makkelijk worden verwijderd
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen