Ondarreta Hari kruk met houten zitting

€436,00 Excl. btw
€527,56 Incl. btw
Levertijd: 6 weken

Ondarreta Hari kruk met houten zitting

De Hari kruk van Ondarreta is een kruk die is geïnspireerd op de wereld van textielweefgetouwen, met een zeer industriële esthetiek gecombineerd met de fijnheid van de draden om een subtiele en elegante stoel te creëren. De Hari stoel is er in een model met eikenhouten zitting en rugleuning en in een gestoffeerde uitvoering. De eikenhouten kruk is met name geschikt voor horeca gebruik. Natuurlijk staat hij ook prachtig bij u aan de bar of counter in de keuken. Het metalen frame van de stoel is maar liefst leverbaar in 9 mooie epoxy kleuren. Het eikenhout is leverbaar in 5 verschillende kleuren.

Hier treft u alleen de kruk met de eikenhouten zitting en rugleuning. De gestoffeerde versie treft u onderaan de pagina bij de gerelateerde producten.

Omdat deze kruk in zo veel verschillende kleuren en stoffen leverbaar is hebben wij er voor gekozen om maar een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen en maten.

In de Hari serie van Ondarreta zijn ook een stapelbare stoel leverbaar, evenals een lounge uitvoering en zelfs een bankje.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: ESTUDI{H}AC

Breedte: 42 cm
Diepte: 47 cm
Hoogte: 94,5 cm - 105 cm
Zithoogte: 67 cm - 77 cm
Gewicht: 7 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 5 stuks
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen