Ondarreta Hari stoel met houten zitting

€323,00 Excl. btw
€390,83 Incl. btw
Levertijd: 6 weken

Ondarreta Hari stapelbare stoel met houten zitting

De Hari stoel van Ondarreta is een stoel die is geïnspireerd op de wereld van textielweefgetouwen, met een zeer industriële esthetiek gecombineerd met de fijnheid van de draden om een subtiele en elegante stoel te creëren. De Hari stoel is er in een model met eikenhouten zitting en rugleuning en in een gestoffeerde uitvoering. De stoel ZONDER ARMLEGGERS is stapelbaar tot 5 stuks en daardoor met name geschikt voor horeca gebruik. Natuurlijk staat hij ook prachtig bij u in de eetkamer. Maar ook als wachtkamerstoel in een tandartsenpraktijk is de Hari een perfecte oplossing. Mooi afgewisseld met modellen met en zonder armleggers. Het metalen frame van de stoel is maar liefst leverbaar in 9 mooie epoxy kleuren.

Het eikenhout is leverbaar in 5 verschillende kleuren.

Hier treft u alleen de stoel met de eikenhouten zitting en rugleuning. De gestoffeerde versie treft u onderaan de pagina bij de gerelateerde producten.

Omdat deze stoel in zo veel verschillende kleuren en stoffen leverbaar is hebben wij er voor gekozen om maar een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen en maten.

In de Hari serie van Ondarreta zijn ook een kruk leverbaar, evenals een lounge uitvoering en zelfs een bankje.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: ESTUDI{H}AC

Breedte: 47,5 cm - 59 cm
Diepte: 55 cm
Hoogte: 81,5 cm
Zithoogte: 46 cm
Gewicht: 8 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 5 stuks
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen