Ondarreta Do houten trapezium tafel

€1.597,00 Excl. btw
€1.932,37 Incl. btw

Ondarreta Do trapezium houten tafel

Ondarreta Don's nieuwste aanwinst is de Do tafel. Hij handhaaft zijn esthetiek met een tafel met stalen structuur die in de ruimte barst en deze vult met een industriële sfeer. De Do tafel is een mix van zijn eigen identiteit, vol kracht, die radicaal verschillende ruimtes creëert.

De Do tafel in trapezium vorm van Ondarreta is een mooie tafel van beuken hout met gelamineerd blad en afgeronde hoeken. De Do tafel is leverbaar in een keur aan kleuren. Het frame is leverbaar in 9 kleuren, terwijl het blad leverbaar is in maar liefst 12 kleuren laminaat! De hoogte van de tafel is 75 cm. Door zijn vorm en samenstelling is deze design tafel prima geschikt als vergadertafel. Optioneel is de tafel ook leverbaar met een Fenix blad. Het heerlijke zachte materiaal wat niet vlekt. Bel ons voor de Fenix prijzen. Kortom een tafel die breed inzetbaar is. Het blad heeft een verjongde rand, wat betekend dat hij schuin is afgewerkt. Verder is in de rand mooi het berkenhout te zien waar het blad mee is opgebouwd.

De Ondarreta Do tafel is er in nog veel meer maten en vormen, zoals rond en vierkant. Wij hebben er voor gekozen om slechts een selectie van de mogelijkheden op de site te zetten. Uiteraard kunnen we wel alle modellen leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: NADIA ARRATIBEL

Breedte: 180 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: Beuken hout met laminaat blad en metalen frame
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen