Ondarreta Do houten tafel met afgeronde hoeken

€938,00 Excl. btw
€1.134,98 Incl. btw

Ondarreta Do vierkante houten tafel

Ondarreta Don's nieuwste aanwinst is de Do tafel. Hij handhaaft zijn esthetiek met een tafel met stalen structuur die in de ruimte barst en deze vult met een industriële sfeer. De Do tafel is een mix van zijn eigen identiteit, vol kracht, die radicaal verschillende ruimtes creëert.

De Do tafel van Ondarreta is een mooie tafel van beuken hout met gelamineerd blad en afgeronde hoeken. De Do tafel is leverbaar in een keur aan kleuren. Het frame is leverbaar in 9 kleuren, terwijl het blad leverbaar is in maar liefst 12 kleuren laminaat! De hoogte van de tafel is 75 cm. Door zijn verscheidenheid aan maten en samenstelling is deze design tafel prima geschikt voor de horeca. Maar ook als kantinetafel bij u in het bedrijf, of gewoon lekker thuis als keukentafel. Optioneel is de tafel ook leverbaar met een Fenix blad. Het heerlijke zachte materiaal wat niet vlekt. Bel ons voor de Fenix prijzen. Kortom een tafel die breed inzetbaar is. Het blad heeft een verjongde rand, wat betekend dat hij schuin is afgewerkt. Verder is in de rand mooi het berkenhout te zien waar het blad mee is opgebouwd.

De Ondarreta Do tafel is er in nog veel meer maten en vormen, zoals rond en ovaal. Wij hebben er voor gekozen om slechts een selectie van de mogelijkheden op de site te zetten. Uiteraard kunnen we wel alle modellen leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: NADIA ARRATIBEL

Breedte: 100 cm - 120 cm - 140 cm
Diepte: 100 cm - 120 cm - 140 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: Beuken hout met laminaat blad en metalen frame
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen