Noti Sona modulaire wachtkamer bank

€4.489,00 Excl. btw
€5.431,69 Incl. btw
Artikelnummer: SO/402/N/81
Levertijd: 5 weken

Noti Sona wachtkamer bank

De Sona modulaire wachtkamerbank van Noti is een visueel licht, modulair meubelsysteem dat perfect geschikt is voor ruimtes waar we wachten, rusten, vergaderen of praten. Het is met name een goede keuze voor openbare gebouwen, open kantoorruimtes, winkelcentra, zorginstellingen, wachtruimtes en hotellobby's. 

De collectie bestaat uit elementen die architecten de flexibiliteit bieden om ze te combineren, afhankelijk van het doel van het gebouw, de afmetingen en functies van het interieur. Ontwerpers zijn vrij om elke lay-out samen te stellen: een enkele stoel voor mobiel werken, een zone gewijd aan gesprekken en vergaderingen, een eiland voor rust en ontspanning in grote en drukke ruimtes, of rijen stoelen in nauwe gangen.

Hier hebben we gekozen voor de opstelling voor 8 tot 10 personen. Bij de afbeeldingen staat een overzicht van een deel van de mogelijkheden.

De Noti Sona bank is verkrijgbaar in zeer veel stoffen en kleuren. Ook lederen bekleding behoort tot de standaard mogelijkheden. Wij hebben slechts een beperkte selectie van de honderden mogelijkheden qua bekleding op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Maja Ganszyniec / Ganszyniec Studio | 2019

Breedte: 204 cm
Diepte: 136 cm
Hoogte: 74 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal: Polyurethaan schuimstof, wolviltstof bekleding, stalen buis
Aanvullende informatie: Akoestische geluidsabsorberende werking.
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen