Noti Sona modulaire wachtkamer stoel

€2.128,00 Excl. btw
€2.574,88 Incl. btw
Artikelnummer: SO/251/N/39
Levertijd: 5 weken

Noti Sona wachtkamer stoel

De Sona modulaire wachtkamerstoel van Noti is een visueel licht, modulair meubelsysteem dat perfect geschikt is voor ruimtes waar we wachten, rusten, vergaderen of praten. Het is met name een goede keuze voor openbare gebouwen, open kantoorruimtes, winkelcentra, zorginstellingen, wachtruimtes en hotellobby's. 

De collectie bestaat uit elementen die architecten de flexibiliteit bieden om ze te combineren, afhankelijk van het doel van het gebouw, de afmetingen en functies van het interieur. Ontwerpers zijn vrij om elke lay-out samen te stellen: een enkele stoel voor mobiel werken, een zone gewijd aan gesprekken en vergaderingen, een eiland voor rust en ontspanning in grote en drukke ruimtes, of rijen stoelen in nauwe gangen.

Hier hebben we gekozen voor de opstelling voor 2 personen. Hierbij zit men ruggelings naar elkaar, met een tafeltje ertussen. Het tafeltje is leverbaar in 4 kleuren massief eikenhout. Optioneel is een media poort te bestellen. Deze wordt in het tafeltje geplaatst en bestaat uit: 1 x 230V aansluiting en 2 x USB aansluiting.

Bij de afbeeldingen staat een overzicht van een deel van de mogelijkheden.

Klik HIER voor de folder.

De Noti Sona stoel is verkrijgbaar in zeer veel stoffen en kleuren. Ook lederen bekleding behoort tot de standaard mogelijkheden. Wij hebben slechts een beperkte selectie van de honderden mogelijkheden qua bekleding op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden. De hier gekozen stof is een Main Line Flax stof van Camira.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Maja Ganszyniec / Ganszyniec Studio | 2019

Breedte: 170 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 74 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal: Polyurethaan schuimstof, wolviltstof bekleding, stalen buis
Aanvullende informatie: Akoestische geluidsabsorberende werking.
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen